About us

Mariejanne (Schoppert-Spans) is al op jonge leeftijd begonnen in de retail. Eerst in loondienst en later met haar eigen bedrijf in oud-grenen meubelen en woningdecoratie. Een decennium lang was ze één van de gezichten van het openlucht zwembad in Blokzijl als zweminstructrice.

Johan (Schoppert) vind je in het weekend in de winkels. Doordeweeks is hij op of rond het water met zijn andere bedrijf bezig als taxateur, expert en (aankoop)makelaar voor motor- en zeiljachten (www.boatbiz.nl).

3 winkels De eerste winkel "Yep! Cadeau & Zo" (Brouwerstraat 5), opende haar deuren in februari 2016. Ernaast, is de voormalige massagepraktijk van Mariejanne in 2019 omgetoverd tot "Yep! Fashion & Flair". Het voormalige "Yep! Lekker & Leuk", wordt vanaf mei 2020 "Yep! Wine & Liquor". Een gezellig proeflokaal voor de mooiste wijnen, ports, likeuren en diverse soorten sterke drank.


Het doel van Yep!

Een voor elk-wat-wils winkel moest Yep! zijn. En voor zowel de inwoners van Blokzijl, als de toerist het juiste assortiment hebben. Dit is gelukt!

 Heeft de middenstand nog bestaansrecht? Voor de enerverende ondernemer die weet wat er door de consument wordt gevraagd, ZEKER WEL! Blijf in beweging en luister naar je klanten....."